Γίνε μέλος της Ο.Ε.Δ.Δ.

Έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι που θα

συνεισφέρεις στη κοινωνία!

 

Βοήθησε την Ο.Ε.Δ.Δ. να κάνει τη διαφορά

 

Υπάρχουν αρκετοι τρόποι να βοηθήσεις απο ενεργά επιχειρησιακό μέλος της ομάδας εως υποστηρικτικό μέλος.

Αν είσαι άνω των 18 ετών μπορείς να συνεισφέρεις εθελοντικά στην προστασία του περιβάλλοντος, του συνανθρώπου σου και της περιουσίας του, μέσα από μια δραστήρια Ομάδα Άμεσης Επέμβασης.Εφόσον εκπαιδευτείς και εξοπλιστείς θα μπορείς να συμμετέχεις ενεργά στην αντιμετώπιση περιστατικών ως μέλος ενός δεμένου και πειθαρχημένου πληρώματος.

Γίνε Εθελοντής
Γίνε Υποστηρικτικό μέλος

Για να είσαι μέλος σε μια τέτοια ομάδα δεν είναι απαραίτητο να συμμετέχεις στην αντιμετώπιση περιστατικών που πολλές φορές εγκυμονούν κινδύνους. Υπάρχουν πολλές ακόμη δραστηριότητες, όπως η διοικητική μέριμνα και η γραμματειακή υποστήριξη που είναι εξίσου σημαντικές για την ομαλή λειτουργία μιας τέτοιας εθελοντικής προσπάθειας.

1551671_10153296395779236_94247320645624
Κάνε μια δωρεά

Μια εθελοντική ομάδα η οποία για να είναι ενεργή και αποτελεσματική επιβαρύνεται με πολλά έξοδα για την συντήρηση και προμήθεια υλικοτεχνικού και μηχανοκίνητου εξοπλισμού. Μπορείς να βοηθήσεις σημαντικά στην προστασία της περιοχής καταβάλλοντας στην Ο.Ε.Δ.Δ. ένα πόσο ετησίως στον λογαριασμό τραπέζης της ομάδας, το οποίο θα βοηθήσει τόσο στο έργο όσο και τη βιωσιμότητά της.

Σημ: Όλοι οι υποστηρικτές της Ο.Ε.Δ.Δ. λαμβάνουν απόδειξη είσπραξης για το πόσο που καταβάλουν, όπως και ετήσια αναλυτική δράση και διάθεση των πόρων της.

piraeus.png
Γίνε μέλος της Ο.Ε.Δ.Δ.

Ελ. Βενιζέλου & Κερκύρας,

14671

Νέα Ερυθραία

Τηλ: 210- 62 01 199

Fax: 210-62 03 199

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon

Ευχαριστούμε πολυ