Επικοινωνούμε με τους υποστηρικτές μας γιατί χρειαζόμαστε την βοήθεια σας. Καθώς πλησιάζει η κορύφωση της αντιπυρικής περιόδου, τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει μια αυξητική τάση στην σοβαρότητα τόσο των δασικών όσο των αστικών πυρκαγιών.

Οι 47 εθελοντές μας, με αυταπάρνηση, ρισκάρουν την ακεραιότητα τους καθημερινά προκειμένου να προστατέψουν την τοπική κοινωνία. Δεν ζητάνε τίποτε ως ανταμοιβή γιατί το κάνουν από αγάπη για τον τόπο τους και τον συνάνθρωπο.

Από την 1η Μαΐου 2019 έως σήμερα, η εθελοντική μας υπηρεσία έχει επέμβει σε περισσότερα από 180 περιστατικά εκ των οποίων τα 146 αφορούσαν επεμβάσεις σε πυρκαγιές. Παρόλα αυτά το έργο μας δεν σταματάει εκεί.

Ως εθελοντική ομάδα άμεσης επέμβασης εξαρτόμαστε σχεδόν αποκλειστικά στην γενναιοδωρία των δωρητών μας προκειμένου να εξασφαλίσουμε την βιωσιμότητα μας και να συνεχίσουμε να προστατεύουμε εσάς, τις οικογένειες και τους φίλους σας.

Με την βοήθεια σας μπορούμε να αποκτήσουμε ένα καινούργιο πυροσβεστικό όχημα με αποτέλεσμα να έχουμε την δυνατότητα να υποδεχτούμε περισσότερους εθελοντές και να εγγυηθούμε καλύτερη επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Θα μπορούσατε εσείς να μας βοηθήσετε σήμερα; Είμαστε ευγνώμονες για όσους έχουν την δυνατότητα να μας υποστηρίξουν με μεγάλα ποσά αλλά μια ενίσχυση της τάξης των €5 κάνει τεράστια διαφορά για εμάς. Η βοήθεια σας σήμερα μπορεί κυριολεκτικά να συνεισφέρει στο να σωθεί μια ζωή.

All Rights Reserved by oedd.gr - Designed and Developed OEDD I.T. Dept