top of page

10Κ!!! H Ο.Ε.Δ.Δ. έφτασε τους 10,000+ followers!!



Ο σκοπός της προβολής μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι η ανάδειξη της εγκυρότητας των δράσεων και της υπόστασης της ομάδας μας.

Η Ο.Ε.Δ.Δ. υποστηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά από ιδιωτικές πρωτοβουλίες, συνεπώς είναι υποχρέωση μας να βεβαιώσουμε ότι αυτή η βοήθεια πιάνει τόπο.

Οφείλουμε να είμαστε διαφανείς όταν ζητάμε βοήθεια για την υποστήριξη του έργου μας. Επιπλέον, θέλουμε να αναδείξουμε στην τοπική κοινωνία, στους Δημότες του Δήμου Κηφισιάς, ότι είμαστε πράγματι παρόντες και συμμετέχουμε ενεργά στην θωράκιση της ασφάλειάς τους σε ότι αφορά ζητήματα πολιτικής προστασίας στα οποία ενδέχεται να εκτεθούν και να χρειαστούν την συνδρομή μας.


Οι 10,000 ακόλουθοι είναι ένα επίτευγμα για την ομάδα μας γιατί, ξεκινώντας από τον πρώτο, φτάσαμε σε έναν μεγάλο και αντιπροσωπευτικό αριθμό ανθρώπων που επέλεξαν να παρακολουθούν την δράση μας, δίνοντας μας αναγνωρισιμότητα και υποστήριξη.

Θέλουμε να προσελκύσουμε και άλλους ακολούθους που θα μαθαίνουν συνεχώς για την δράση μας και για το πως είναι να είναι κάποιος εθελοντής σε μια δραστήρια ομάδα πολιτικής προστασίας που βρίσκεται επιχειρησιακά στην πρώτη γραμμή.


Σας ευχαριστούμε.

66 Προβολές1 Σχόλιο

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page